Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kun gurmeekokki Jyrki Sukula osti viinitilan Italiasta "kännissä ja läpällä", ruokakaupassa piti miettiä, mihin ostoksiin on varaa

Miljoonalle vieraalle noin 9 000 tilaisuutta järjestäneen Jyrki Sukulan mielestä suomalaiset eivät ymmärrä hyödyntää maailman parhaita elintarvikkeitaan.

Kokki Jyrki Sukulan piti tuoda mukanaan Italiasta Suomen yksityistilaisuuteen kynittyjä Anjou-kyyhkyjä, mutta hän päätti vaihtaa pääruoaksi 72 tuntia haudutettuja vasikanposkia.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Iisalmen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Iisalmensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Savonsanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi