Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Kahta alaikäistä puukotettiin yleisellä paikalla Turussa – poliisi on ottanut kiinni kaksi nuorta

Alaikäisiä nuoria joutui vakavan väkivallan kohteeksi lauantai-iltana Turussa, kertoo Lounais-Suomen poliisi. Poliisi on ottanut tekojen vuoksi kiinni kaksi alaikäistä.

Poliisin mukaan kahta nuorta puukotettiin. Toinen heistä sai hengenvaarallisia vammoja, toinen selvisi vähäisemmin vammoin. Lisäksi ainakin yhtä muuta nuorta pahoinpideltiin nyrkein ja potkimalla.

Epäillyt rikokset tapahtuivat poliisin mukaan yleisellä paikalla. Poliisi hälytettiin tapahtumapaikalle Turun Majakkarantaan hieman ennen kymmentä illalla.

Tapahtumapaikalla oli tämänhetkisten tietojen mukaan noin 20 nuorta, ja poliisin mukaan tilanne oli sekava. Useita nuoria kuljetettiin poliisilaitokselle ja kuultiin yön aikana. Poliisin käsitys tapahtumien kulusta tarkentuu esitutkinnan edetessä.

Tutkintanimikkeinä ovat tässä vaiheessa kaksi tapon yritystä ja törkeä pahoinpitely. Nimikkeet voivat tutkinnan mittaan vaihtua tai niitä voi tulla lisää.

Poliisi pyytää tietoja

Päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Valtteri Kemppi ei kommentoi tapahtumien kulkua tarkemmin, koska esitutkinta on vielä alussa. Hän ei myöskään kerro, epäilläänkö muiden kuin kahden kiinniotetun nuoren tehneen rikoksia.

– Asian selvittely on niin alkuvaiheessa, ja poliisi ei ole kaikkia asianosaisia tavoittanut tai puhuttanut. En lähde tässä vaiheessa avaamaan tilanteen taustaa tai kuvaa, Kemppi kommentoi STT:lle.

Poliisi pyytää tapahtumaan liittyviä tietoja, havaintoja, kuvia tai videoita numeroon 050 411 7655 tai sähköpostitse vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.