Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Toinen Pyhäselän karanneesta vankikaksikosta jatkaa pakoaan – poliisi pyytää tuoreita havaintoja

Pyhäselän vankilasta maanantaina karanneesta vankikaksikosta toinen on tänään jatkanut pakoaan, kertoo poliisi. Vankikarkureista toinen saatiin kiinni Joensuussa sijaitsevan vankilan lähiseudulta pian paon jälkeen eilen.

Poliisi pyytää ilmoittamaan tuoreet havainnot karkurista hätäkeskukseen sekä vanhemmat havainnot vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Poliisi kertoo saaneensa joitakin ilmoituksia karannutta vankia koskevista havainnoista. Hammaslahden alueelta on ilmoitettu eilen kahdesta asuttuun taloon tehdystä törkeästä varkaudesta, joiden yhteyttä karkaamiseen selvitetään.

Pakosalla oleva mies on noin 40-vuotias, noin 190 senttiä pitkä ja vartaloltaan hoikka. Poliisi ei pidä häntä vaarallisena.

Maanantaina uutisoitiin, että mies pakeni vankilan ulkoilualueelta ilman päällyshousuja ja toista kenkää. MTV:n uutiset kertoi tänään, että ne olivat jääneet kiinni vankilan aidan päälle sijoitettuun vahvaan piikkilankaan, kun mies pakeni aidan yli.

Poliisi ei ota toistaiseksi kantaa paon yksityiskohtiin.