Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Mies ajoi talon pihaan niin päihtyneenä, että sammui jo parinsadan metrin päähän – mutta kun poliisi tuli paikalle, toimintakyky palasi osittain

Hämeen poliisin kentällä työskenteleville partioille kertyi sunnuntaina miltei 200 tehtävää, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Erään tehtävän tapahtumat saivat alkunsa kello kahdentoista aikaan, kun poliisi sai ilmoituksen päihtyneestä henkilöstä. Ilmoitus tuli Kanta-Hämeestä Rengon alueelta, missä "vanhempi mies" oli ajanut talon pihaan päihtyneenä ja poistunut paikalta jalan.

Ilmoituksen mukaan mies oli päässyt omin jaloin liikkumaan parisataa metriä, minkä jälkeen hän oli sammunut tielle.

– Kunto ei enää riittänyt etenemiseen, poliisin tiedotteessa kuvataan.

Ilmoittaja oli käynyt tarkastamassa miehen voinnin ja soittanut sen jälkeen hätäkeskukseen. Partion tultua paikalle mies puhallutettiin ja tulokseksi saatiin 1,55 mg/l.

– Miehen jalat eivät edelleenkään kantaneet, mutta häntä poliisiautoon kuljetettaessa hänen kätensä toimivat siihen malliin, että mies onnistui lyömään kerran häntä taluttavaa poliisia kasvoihin, tiedotteessa kerrotaan.

Poliisille ei tullut vammoja lyönnin seurauksena.

Mies toimitettiin Kanta-Hämeen keskussairaalaan verikokeisiin ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä virkamiehen vastustamisesta.