Täällä valmistetaan Suomen suosituinta valmisruokaa – maksalaatikkoa maistetaan Sahalahden tehtaalla kerran tunnissa
Päivässä paistuu noin 35 000 vuokaa.
Kolmekymmentä metriä pitkään uuniin mahtuu 4 500 maksalaatikkoa. Päivän aikana paistuu noin 35 000 vuokaa.
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Iisalmen Sanomien sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Iisalmensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Savonsanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu