Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi Suomi: Yhdysvaltainen entinen ulkoministeri Hillary Clinton varoittaa Pohjoismaita erittäin vaarallisesta tilanteesta – ”Toivon, että Putin ei vedä liipaisimesta”

Yhdysvaltain entinen ulkoministeri Hillary Clinton sanoo Uuden Suomen mukaan, että Euroopan ja Pohjois-Euroopan on nyt oltava hereillä. Clinton viittaa Venäjän ja sen presidentin Vladimir Putinin viimeaikaiseen toimintaan.

– Skandinavian maat ovat heräämässä erittäin vaaralliseen tilanteeseen aggressiivisesti toimivan Venäjän kanssa, Clinton kommentoi rahastoyhtiö Skagenin sijoittajakonferenssissa tällä viikolla, Uusi Suomi kertoo.

Clinton pitää uhkaa Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan todellisena. Samalla hän painottaa, että kyse ei ole vain Ukrainasta.

– Venäjän hyökkäyksen riski Ukrainaan on erittäin todellinen, toivon, ettei Vladimir Putin vedä liipaisimesta. Ukraina on kuitenkin vain viimeisin esimerkki Putinin politiikasta, mutta ei ainoa, Clinton kommentoi.