Lukijat kuvailevat ensimmäisiä pikaruokakokemuksiaan – "Sämpylä kuin makea pulla ja pihvi sitkeä pakaste"
Suomessa on nautittu pitsasta ja hampurilaisista jo ainakin 1950-luvulta lähtien. Kebab-ravintolat taas rantautuivat maahan 1980-luvulla.
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Iisalmen Sanomien sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Iisalmensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Savonsanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu