Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

16-vuotiaan pojan epäillään lyöneen 17-vuotiasta poikaa puukolla vatsaan keskustakirjasto Oodin luona

Helsingin poliisi tutkii keskustakirjasto Oodin luona tapahtunutta epäiltyä tapon yritystä, jossa sekä epäilty että uhri ovat alaikäisiä.

Epäilty rikos tapahtui lauantai-iltana hieman ennen kymmentä. Poliisi epäilee, että 16-vuotias poika iski 17-vuotiasta poikaa puukolla vatsaan Oodin edustalla.

Poliisin mukaan 17-vuotiaalla uhrilla ja epäillyn 14-vuotiaalla ystävällä oli ollut aiemmin erimielisyyksiä sosiaalisessa mediassa. Lauantai-iltana erimielisyydet kärjistyivät tappeluksi, johon 16-vuotias epäilty puuttui.

– Epäilemme, että 16-vuotias poika löi edellä kuvaillussa tilanteessa uhria puukolla hengenvaarallisesti. Hänet toimitettiin sairaalaan, tutkinnanjohtaja Marko Forss sanoi tiedotteessa.

Epäilty pakeni paikalta, mutta hänet saatiin kiinni maanantaina. Poliisin mukaan hän on myöntänyt kuulusteluissa, että löi uhria puukolla. Epäilty on määrätty matkustuskieltoon.