Varusmiesten lautasilla hernekeitto pysyy takuuvarmasti, mutta silakkalaatikkoa ei enää tarjota – tämän tietää Ritva Paavonsalo, jonka johtama Leijona Catering ruokkii tarvittaessa huomiseksi 70 000 ihmistä

Ritva Paavonsalo ja kolme muuta naista johtavat Puolustusvoimien ja muunkin valtiohallinnon ruokapalveluja. Leijona Catering Oy valmistaa päivittäin keskimäärin 70 000 ateriaa.

Pertti Ruohonen

Pertti Ruohonen

Leijona-kauluksiset kenraalit ovat vaihtuneet, mutta Puolustusvoimien ruokahuollosta vastaavan Leijona Catering Oy:n toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo, 61, on pysynyt tehtävässään yhtiön alusta asti.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Iisalmensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Savonsanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Iisalmen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty