Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lotossa napsahti jälleen täysosuma – Viiden hengen porukka matkaa Helsinkiin lähes puolen miljoonan laput taskuissaan

Loton kierroksen 16/2021 arvonnassa löytyi yksi seitsemän oikein -tulos. Täysosumalla voittaa 2,4 miljoonaa euroa.

Oikea rivi on 13, 16, 17, 23, 25, 30 ja 31 sekä lisänumero 34. Plusnumeroksi arvottiin 17. Voittopeli oli pelattu R-kioski Rauman Torilla. Kyseessä oli viiden osuuden porukkapeli. Kunkin osuuden voittosummaksi muodostui myös alemmista voittoluokista tulleiden voittojen myötä 482 978,62 euroa.

Voittajat eivät olleet käyttäneet pelatessaan Veikkaus-korttia, joten heidän on lunastettava voittonsa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä.

– Suuret onnittelut Raumalle! Vain pari viikkoa kerkesi vierähtää Kuopion Nilsiään osuneesta Loton historian suurimmasta voitosta. Meneillään olevan Loton 50-vuotisjuhlavuoden aikana on nyt lähtenyt jakoon yhteensä kolme päävoittoa, Veikkauksen Arvontapelit-liiketoimintaryhmän johtaja Ville Venojärvi sanoo Veikkauksen tiedotteessa.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 0 9 9 0 5 7 2. Jokerista ei löytynyt täysosumia, mutta kuusi oikein -tuloksia löytyi viisi kappaletta. Yksi voittajista oli pelannut rivinsä tuplattuna: Hattulan R-kioski Parolassa rivinsä pelannut asiakas voittaa 40 000 euroa. Muut Jokerin kuusi oikein -tulokset olivat pelattu Vaasan Prismassa, Shell Etelä-Haagassa, R-kioski Haapavedellä ja Vantaan Prisma Tikkurilassa. Näillä riveillä voittaa 20 000 euroa.

Lauantain Lomatonnin voittorivi on Kairo 45. Lomatonneja lähti jakoon 15 kappaletta.

Ensi viikolla Loton potissa on 1,2 miljoonaa euroa.