Luksusluistelijoita, eläinvideoita ja pääsiäismunan ihme – näköislehti ilmestyy joka päivä pääsiäisenkin aikana

Näköislehti ilmestyy verkossa ja sovelluksessa joka päivä pääsiäisenkin aikana. Tässä viisi poimintaa pääsiäisen ajan tarjonnastamme.

1. Lotta Malinen eli neljä vuotta unelmaelämää ammattiluistelijana Karibian-laivoilla. Hänen tehtävänsä oli viihdyttää laivamatkustajia upealla luistelushow'lla. Työ oli rankkaa mutta palkitsevaa. (3.4.)

2. Reserviläisjärjestöt saavat nyt tukuittain uusia jäseniä, joista yhä useampi on nainen. Pohjois-Savon Reserviläispiirin toiminnanjohtaja Sonja Räsänen edustaa uutta sukupolvea. (5.4.)

3. Eläinvideot ovat suosittua somesisältöä. Ne viihdyttävät ja vaikuttavat harmittoman sympaattisilta, mutta mikä on totuus? (3.4.)

4. Muna on ehkä ihmeellisin asia koko maailmassa. Tänä pääsiäisenä kerromme kaiken munasta biologisessa mielessä ja paljastamme myös sen, mistä syntyi munien ja pääsiäisen yhteys. (3.4. ja 4.4.)

5. Kun korona vei Titta Kyllöseltä lentoemännän työt alta, Kyllönen ryhtyi myymäläyrittäjäksi. Vaikeudet auttoivat Kyllöstä keksimään jotakin, josta on iloa ja apua muillekin pienyrittäjille. (3.4.)

Etusivulla nyt

Luetuimmat