Nyt meni kotimainen jääkiekko-ottelu todella kuumaksi – IL: katsoja hyppäsi korkealta alas, jotta pääsi pelaajan kimppuun, video paljastaa oudot tapahtumat

Kuvakaappaus Iltalehden julkaisemasta videosta.
Tommi Salo

Tommi Salo

Ylöjärvellä pelattiin lauantaina III-divisioonan jääkiekko-ottelu, josta muistetaan vielä pitkään muutakin kuin lopputulos, kertoo Iltalehti.

Uplakers AK:n ja Atalan Hoki Klupin välisen ottelun lopulla kaksi pelaaja otti pienet painit ja passitettiin suihkuun. Koppiin marssiessaan pelaajat saivat kuunnella katsomosta huutelua.

Hetken päästä AHK:n pelaaja pysähtyi pukukopin eteen ja viittilöi huutelijoille. Sen jälkeen alkoi outo tapahtumasarja.

Yksi huutelijoista tiputtautui korkealta ylätasanteelta pukukoppikäytävälle ja painui pelaajan perässä vauhdilla pukukoppiin.

– Hän (katsoja) tuli perässä, yritti huitaista, mutta lyönti ei ollut ilmeisesti mennyt perille tai meni ohi. Sitten saatiin tilanne rauhoittumaan miesvoimin, AHK:n pelaajavalmentaja Juho Hyvärinen paljasti, mitä kopissa tapahtui.

– Poliisit tulivat ottamaan raportin pelin jälkeen ja halusivat tietää, mitä tapahtui. Ottavat omaan käsittelyyn, jonkun jutun tekevät siitä, Hyvärinen avasi tapahtumia.

Ai niin. Itse ottelu päättyi AHK:n 12–4-voittoon.

Iltalehden jutussa on video tapahtumista.

Kommentoi

Mainos: Iisalmen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty