"Miksi tätä ei ole markkinoitu aiemmin?" – Intialainen Parvathy Venugopal, 36, rakastaa Järvi-Suomea ja haluaa myydä sen aasialaisturisteille

Keralan teepaikoissa tarjoilijat kaatavat maitopohjaisen juoman jopa parin metrin matkalta kuppiin. Parvathy Venugopalin mukaan vaahto tekee teestä aromikkaampaa. Tuire Punkki

Tässä on työhuoneeni, esittelee Parvathy Venugopal, 36, nauraen. Lapinlahdella, peltojen keskellä mäntypuisen maalaistalon yhden huoneen ikkuna on täynnä post-it-lappuja. Laput peittävät vihreän maalaismaiseman, jota Venugopal pääsee ihastelemaan sitä mukaa, kun lappujen must-to-do-jutut on tehty.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Iisalmen Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja