Tampereelle tulossa drive-in-teatteri kesäkuussa

Koronaviruksen takia Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tilat tyhjenivät tapahtumista kevään ja kesän osalta, ja tuolloin heräsi ajatus drive-in-teatterista sisätiloissa. / Finland Events handout / Finland Events / LEHTIKUVA

STT

Tampere on saamassa drive-in-teatterin kesäkuussa, jos vain koronatilanne sen sallii. Teatteriksi muuntautuu Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A-halli, jonka sisätiloissa yleisö istuu näytösten ajan omissa autoissaan.

Suunnitelmissa on järjestää Drive-in-leffaviikko 2020, jos Suomessa saa kesäkuussa jo kokoontua yli kymmenen hengen voimin. Ohjelmistossa on elokuvia lapsille ja perheille sekä nuorisolle ja aikuisille. Tarvittaessa leffaviikko järjestetään myöhemmin.

Koronaviruksen takia Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tilat tyhjenivät tapahtumista kevään ja kesän osalta, ja tuolloin heräsi ajatus drive-in-teatterista sisätiloissa.

– Yhdessä näytöksessä voi olla kerrallaan noin 70–80 henkilöautoa riittävillä väleillä ja ihmiset istuvat omissa autoissaan koko näytöksen ajan, kertoo tapahtumajohtaja Hannele Nuotio Tampereen Messujen tapahtumatoimisto Finland Eventsistä tiedotteessa.

Kommentoi