Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tommi Miettinen korvaa Jussi Ahokkaan TPS:n päävalmentajana

Jääkiekkoliigan turkulaisseura TPS vaihtaa päävalmentajaa. Seura kertoi perjantaina, että Tommi Miettinen korvaa Jussi Ahokkaan päävalmentajana. Tällä kaudella KalPaa valmentaneen Miettisen, 47, sopimus TPS:n kanssa on kaksivuotinen ja sisältää jatko-option.

TPS ylsi kahdella viime kaudella SM-hopealle, mutta tällä kaudella taival pudotuspeleissä päättyi jo avauskierroksella. TPS kuvailee, kuinka vaikeuksia oli läpi kauden.

– Kokonaisuutta ei saatu koko kauden aikana toimimaan, ja tätä yritettiin ratkoa koko valmennusryhmän toimesta ja urheilujohdon tukemana. Kokonaisuuden hallitsemattomuus johti pelin ailahtelevuuteen ja heikkoon lopputulokseen, seura muotoilee.

Miettinen edusti Palloseuraa pelaajana vuosina 1995–99 voittaen Suomen, Euroopan sekä Super Cupin mestaruudet.

– Olen äärettömän innoissani tästä mahdollisuudesta ja kiitollinen luottamuksesta. TPS on minulle tuttu seura, jossa olen saavuttanut paljon. Näen tämän loistavana mahdollisuutena molemmille osapuolille, Miettinen hehkuttaa.