Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hattutemppu nosti Messin yli sadan maalin Argentiinan paidassa: "Hänen jokainen kosketuksensa palloon saa hymyn huulille"

Kapteeni Lionel Messi rikkoi sadan maalin rajan Argentiinan jalkapallomaajoukkueessa, kun MM-voittajat rökittivät piskuisen Curacaon 7–0 maaottelussa tiistaina. Messin juhlaosuma avasi ottelun maalihanat parinkymmenen minuutin pelin jälkeen. Kapteeni teki vielä joukkueensa kolmannen ja viidennen maalin.

Kolmen maalin hattutemppu on Messin uran seitsemäs maajoukkueessa.

– Messiä ei pysty kuvaamaan sanoin. Hän on maailman paras ja näyttää tasonsa joka ottelussa. Hänen jokainen kosketuksensa palloon saa hymyn huulille, arvioi joukkuekaveri Nicolas Gonzalez.

Messi on tehnyt Argentiinalle enemmän maaleja kuin tilastokakkonen Gabriel Batistuta ja -kolmonen Sergio Agüero yhteensä (56+41).

Messin uran ensimmäinen maaottelumaali syntyi 17 vuotta sitten, maaliskuussa 2006 Kroatiaa vastaan. Viime viikolla hän teki ammattilaisuransa 800. maalin, kun mukaan lasketaan seurajoukkueiden ja maajoukkueen ottelut. Tuo osuma syntyi Panaman verkkoon.