Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seagulls nousi voittoon ensimmäisessä pudotuspelissään

Helsinki Seagulls aloitti miesten Korisliigan puolivälierät kotivoitolla, kun se kukisti BC Nokian 83–67.

BC Nokia ei päästänyt Seagullsia helpolla. Vieraat pitivät heikosti kotikoreihin osunutta Seagullsia takanaan kolmannen jakson puoliväliin asti. Kolmas jakso käänsi kuitenkin pelin kulun, kun Seagulls voitti sen 36–13 ja hallitsi loppupeliä.

– Puolustuksemme toimi, eikä hyökkäyksessäkään ollut muuta vikaa kuin ettei vaan osuttu koriin vapaistakaan paikoista. Joukkue kuitenkin uskoi tekemiseensä, joka tuli sitten kolmannella jaksolla esille, totesi Seagullsin valmentaja Jussi Laakso.

Jeffrey Carroll teki Seagullsille 20 pistettä ja Rene Rougeau 17. BC Nokialta pääsivät yli kymmenen pisteen vain Perrion Callandret 16:lla ja Alan Herndon 13 pisteellä.

Myös Kataja Basket kotivoittoon

Puolivälierien kaikki ottelusarjat alkoivat kotivoitoilla, kun myös Kataja Basket otti Joensuussa voiton KTP-Basketista pistein 91–81.

Tasaisen pelin ratkaisu venyi viimeiselle neljännekselle. KTP johti vielä seitsemän minuuttia ennen loppua, kunnes Kataja vei seuraavan viisiminuuttisen ratkaisevasti 14–2.

Galin Smith teki Katajalle 23 pistettä ja Lamonte Turner 19. KTP:n tehokkampia olivat Brandon Sly 24:llä ja Jordan Giles 16 pisteellä.

Puolivälierät ratkeavat kolmella voitolla.