Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ruusuvuori kukisti jälleen Bautista Agutin ja eteni jatkoon Miamissa

Emil Ruusuvuori eteni Miamissa pelattavassa tenniksen ATP Masters -turnauksessa kaksinpelin kolmannelle kierrokselle, kun suomalaispelaaja kukisti espanjalaisvastustajansa Roberto Bautista Agutin jo toisen kerran maaliskuun aikana.

Ruusuvuori kaatoi Bautista Agutin kahdessa erässä, samoin kuin kaksi viikkoa sitten Indian Wellsissä. Tällä kertaa suomalaisen voittolukemat merkittiin 6–4, 7–6 (7–5).

Ruusuvuori mursi avauserässä Bautista Agutin syötön kertaalleen ja selvitti toisessa erässä espanjalaisen kaksi eräpalloa. Ruusuvuori on maailmanlistalla sijalla 54, Bautista Agut sijalla 28.

– Kova vääntö. Nyt alkoi olla myös Miamille tyypilliset haastavat olosuhteet eli kosteaa ja kuumaa. Pitkät pisteet tuntuivat. Hän koetti hampaat irvessä ottaa revanssia ja käytti muutamia uusia juttuja, Ruusuvuori kertasi Tennisliiton tiedotteessa.

Ruusuvuori kohtaa kolmannella kierroksella Saksan Alexander Zverevin tai Japanin Taro Danielin. Indian Wellsissä Ruusuvuori hävisi kolmannella kierroksella juuri Zvereville.