Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Selkävaivoista toipunut Lauri Markkanen heitti hurjat 40 pistettä, Utahille kitkerä tappio

Koripallon NBA:ssa Utah Jazz on hävinnyt kotonaan Portland Trail Blazersille pistein 115–127. Utahin suomalaistähti Lauri Markkanen heitti ottelussa uskomattomat 40 pistettä.

Utahille tappio oli kitkerä pudotuspeliunelmaa ajatellen. Sen sijaan Portlandille voitto oli tuiki tärkeä, sillä joukkue onnistui katkaisemaan kuuden ottelun tappioputkensa.

Markkanen rohmusi ottelussa 12 levypalloa, joista 11 puolustuspäässä. Lisäksi suomalainen antoi kolme syöttöä.

Markkanen oli tarkkana lähellä koria, sillä 11:stä kahden pisteen heiton yrityksestä 10 päätyi koriin. Myös vapaaheittoviivalla suomalainen oli tarkkana, kun yhdeksästä yrityksestä kahdeksan meni koriin. Sen sijaan 12:sta kolmen pisteen heittoyrityksestään suomalainen onnistui upottamaan vain kolmanneksen koriin eli neljä.

Markkanen jäi Utahin pisteurakoinnissa kovin yksin, sillä toiseksi paras pistemies oli Kris Dunn 15 pisteellä. Portlandin ykkösnimi oli Damian Lillard 30 pisteellään. Lillard antoi lisäksi 12 syöttöä.

Utah kohtaa seuraavaksi varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa kotonaan Salt Lake Cityssä itäisen konferenssin ykkösjoukkueen Milwaukee Bucksin.