Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukko seilaa edelleen tuuliajolla – tärkeät pisteet lähtivät Mikkeliin

Viime aikoina todella alavireisesti pelannut Rauman Lukko näyttää jääkiekon Liigan runkosarjan päättyessä kadottaneen niin maalivainunsa, syöttötarkkuutensa kuin peli-ilonsakin. Ennen torstain Jukurit-peliä Lukko oli kahdeksassa viime pelissään ottanut vain yhden kolmen pisteen voiton, senkin niukasti SaiPasta 1–0.

Voitto torstaina olisi varmistanut Lukolle runkosarjan kolmannen sijan. Myös Jukurit hamusi pisteitä ja paikkaa kymmenen sakkiin.

Lukon tuska jatkui, ja vieraat veivät tärkeät pisteet Mikkeliin 2–1-voitolla. Jukurit teki tarvittavat maalit toisessa erässä Oliver Larsenin ja Pekka Jormakan toimesta. Lukon Otto Sompin tekemä kavennus päätöserässä oli lähinnä kosmeettinen.

– Tulimme kovaan paikkaan ajatuksella "voitto tai kuolema". Saatiin lupa hengittää ja nyt lähdetään Vaasan kautta Ouluun. Olen ylpeä taistelustamme ja Markus Ruusu pelasi maalilla hyvän pelin, näki Jukurien Jesper Piitulainen.

– Mekin näimme Lukon tahmeuden ja tuskan, mutta ei mitään meidän voitosta pois.

Lukon huoltajalegenda Seppo Hurmetta muistettiin ottelussa useaan otteeseen. Yli 50 vuotta Lukossa häärinyt "Sepi" lopettaa tähän kauteen. Mies olisi ansainnut kotijoukkueelta parempaa peliä.