Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hierro Boko ravasi 500 000 kruunun ykkösen Winter Trotissa

Hierro Bokon, Hannu Korven ja Mika Forssin voitonjuhliin päättyi Bergsåker Winter Trot Sundsvallissa lauantaina.

Mika Forss ajoi Hierro Bokon keulaan. Matkavauhti oli rauhallista. Pacific Face kiersi johtohevosen rinnalle, muttei vaatinut vauhtia.

Hierro Boko jätti muut maalisuoran alussa. Ultion Face yritti tavoittaa, mutta Forss ja Hierro Boko painelivat voittoon ajalla 13,8a/2640m. Ultion Face oli kakkonen.

– Rata parani, kun ilma viileni, ja uskalsin ajaa johtopaikalle. Hierro Boko on näyttänyt hienoa kuntoa Suomessa, toki esityksiä oli vaikea verrata Ruotsin lähtöihin. Uskoin, että oikealla juoksulla pystymme lyömään ruotsalaiset. Hierro Boko vastasi hyvin, kun vedin vetolaput. Voittaa 500 000 kruunua ei ole ihan jokapäiväistä, Forss iloitsi.

– Hierro Boko on tehnyt hienoja juoksuja Suomessa. Sanoin Mikalle, että ajaa keulaan. Kriteriumvoitto 2009 on suurin, mitä olen voittanut, mutta Hierro Boko on oma hevonen, ja se tekee tästä suuren. Ajamme ensi lauantaina kotiradalla Teivossa 75-finaalin, sen jälkeen hevonen saa tauon, Korpi sanoi.

Katja Melkon ja Janne Sorosen tallin High On Pepper otti vakuuttavan voiton pronssidivisioonassa. Alussa mentiin kovaa. Jorma Kontion ajama High On Pepper piti Chitchatin ulkopuolellaan ja painui keulaan. High on Pepper kesti kaiken ja paineli varmasti ykköseksi ajalla 14,7a/2640m.