Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Utah otti tiukan voiton Torontosta – Markkanen nousi jälleen joukkueensa pistetykiksi

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen peliseura Utah Jazz on voittanut vierailleen Toronto Raptorsin tasaisessa ottelussa pistein 131–128. Markkanen nousi jälleen joukkueensa pistetykiksi ja heitti yhteensä 28 pistettä. Koko ottelussa pidemmän korren veti vain Toronton Fred VanVleet 34 pisteellään.

Markkanen teki seitsemän onnistunutta pelitilannekoria 13 yritystä kohden. Suomalaistähti teki neljä onnistunutta kolmen pisteen heittoa ja nappasi 13 levypalloa.

Voitto oli Utahille toinen putkeen seuran voitettua sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa Dallasin. Kymmenestä viime pelistään Utah on voittanut seitsemän.

Utah ja Markkanen kohtasivat Toronton ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Utahilla on nyt kaudellaan voiton puolella, sillä voittoja on kertynyt 27 ja tappioita 26. Torontolle tappioita on kertynyt 30 ja voittoja 23.

Utah Jazz on läntisen konferenssin yhdeksännellä sijalla Golden State Warriorsin perässä. Toronto on itäisen konferenssin sijalla 12. Utahin läntisen konferenssin ykkössijaa pitää Denver Nuggets, jolla on 51 ottelustaan 35 voittoa.

Markkanen on 48 ottelussaan tällä kaudella tehnyt keskimäärin 24,9 pistettä peliä kohden ja kerännyt 8,7 levypalloa.