Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Konkaritamma Ice Wine koulutti nuorempia kilpasiskojaan Vermossa

Lahtelaisen Leo Mönttisen valmennukseen syksyllä palannut tammalähtöjen kestomenestyjä Ice Wine loistaa kilpailuissa vielä 11-vuotiaanakin. Keskiviikkona Vermossa Ice Wine oli suvereeni voittaja Tammatähti-lähdössä.

Ari Moilasen ohjastama Ice Wine latasi takamatkalta liikkeelle kuin tykin suusta ja valtasi keulapaikan jo kiihdytyssuoran päässä itselleen. Ice Wine ei saanut matkalla haastetta, ja kun se laittoi kirivaiheessa kaasun pohjaan, ei muilla tammoilla ollut mitään asiaa ohi.

– Ice Wine on tosi hyvä kilpahevonen ollut. Se on paljon kovia lähtöjä juossut ja paljon niissä pärjännyt, Moilanen puhui 27 kertaa voittaneesta ja 210 524 euroa tienanneesta tammasta.

Karsintakisat isossa roolissa

TalviCupissa karsintavuorossa olivat lämminveriset. Toto65-kohteina viidestä karsintakohteesta oli kolme, ja niissä nähtiin upeita suorituksia.

Haminassa asuvan Pia Huusarin valmentama Readly Eagle meni reipasvauhtisessa karsintakoitoksessa kirivaiheessa menojaan. 6-vuotiaan oriin väkevä suoritus sai kaiken nähneen ohjastajansa jopa hieman hämilleen.

– Hevonen oli tänään erikoisen hyväntuntuinen, Antti Teivainen ihasteli voittajahaastattelussa.

– Hevonen voitti tosi helposti, vaikka tässä oli pari muutakin tosi hyvää hevosta mukana. Se yllätti kuskinsakin.

Christa Packalénin valmentama hirmuvireinen Nemea Kato hoiteli oman karsintansa oikein vakuuttavasti keulapaikalta.

Kolmas TalviCupin karsinta päättyi Tommi Kylliäisen suojatin Furioso Wohlrabin voittoon.

Kylmäveristen tasoitusajossa orimattilalaisen Jyrki Tammimetsän suojatti Tähti-Teijo laukkasi alussa, muttei menettänyt siinä metrejä juurikaan. Edes kirikierros ei ollut alkanut, kun Tammimetsä käänteli valmennettavansa kolmannen radan kiertolaiseksi. Tähti-Teijo jyräsi vakuuttavalla tavalla parhaaksi.

Hopeadivisioonakarsinnassa Antti Ala-Rantalan suojatti Kleppe Spödå kirmasi keulavoittoon.

Toto65-pelin täysosumalla lunasti 109,98 euroa, viidellä oikein sai 5 e.