Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Tour de Skin huipennus alkaa sprinteillä

Maastohiihdon Tour de Ski -kiertue on jättänyt Sveitsin ja Saksan taakseen, ja kiertue huipentuu kolmeen tiukkaan kisapäivään Italian Val di Fiemmessä. Tourin päätösrutistuksen avaavat perinteisen hiihtotavan sprintit tänään. Naisten ja miesten aika-ajot alkavat klo 11 ja pudotushiihdot klo 13.30.

Suomalaisittain Tour huipentuu naisten kisaan, jossa Krista Pärmäkoski on kolmantena ja Kerttu Niskanen neljäntenä. Suomalaissijat nousivat, kun Norjan Anne Kjersti Kalvå antoi positiivisen koronavirustestituloksen ja joutui vetäytymään Tourilta.

Kalvå oli kilpailussa kolmantena Ruotsin Frida Karlssonin ja Norjan Tiril Udnes Wengin jälkeen. Pärmäkoski on 1.41 minuuttia ja Niskanen 1.55 minuuttia jäljessä Karlssonia. Pärmäkoski on vain 13 sekunnin päässä Wengistä.

Torstaina kerrottiin myös suomalaisleiristä koronauutista. Kiertueen kesken jättäneellä Ville Ahosella todettiin koronavirustartunta, kun hän oli torstaina matkustanut takaisin Suomeen.