Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Korona puuttui peliin Tour de ski -kiertueella – Norjan naisten maastohiihtomaajoukkueen valmentajalla todettiin koronatartunta maanantaiaamuna

Norjan naisten maajoukkueen valmennuksesta vastaavalla Sjur Ole Svarstadilla on todettu koronatartunta maastohiihdon Tour de ski -kiertueella. Positiivinen testitulos paljastui kiertueen välipäivänä maanantaiaamuna.

– Sjur Olen pikatesti sunnuntai-iltana oli vielä negatiivinen. Kenelläkään muulla ei todettu tartuntaa aamullakaan, Norjan joukkueen lääkäri Ove Feragen kertoi maan hiihtoliiton tiedotteessa.

– Säännöllisen testauksen ansiosta olemme havainneet tartunnan aikaisessa vaiheessa, joten tartuntariskin pitäisi olla vähäinen. Jatkamme tartuntojen ehkäisyä joukkueen sisäisten testien, hengityssuojainten ja hyvän käsihygienian avulla ja välttelemällä ruuhkatilanteita.

Tour de ski -kiertueesta on kilpailtu vapaan hiihtotavan sprintti ja perinteisen hiihtotavan takaa-ajo Sveitsin Val Müstarissa. Kiertue jatkuu tiistaina Saksan Oberstdorfissa, missä ohjelmassa on 10 kilometrin kilpailut perinteisellä hiihtotavalla. Kilpailumuotona on väliaikalähtö.