Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Joensuu aloitti Suomen cupin hiihtokauden sprinttivoitolla

Jasmi Joensuu on voittanut maastohiihtokauden avauskilpailun Sotkamossa. Vantaan Hiihtoseuraa edustava Joensuu juhli Vuokatin Suomen cupissa sprinttikilpailun ykkössijaa vapaalla hiihtotavalla.

Joensuu karkasi 1,3 kilometrin reitillä selvään voittoon. Hän oli ykkönen Vuokatin säilölumella myös vuosi sitten.

– On odotettu, että pääsee ladulle kisalappu rinnassa. Tavoite oli voitto, mutta myös se, että hiihto pysyy koko päivän rentona ja teknisesti kasassa, Joensuu kommentoi Ylen tv-haastattelussa.

Joensuu voitti viime kaudella Suomen cupin kokonaiskilpailun ja sai myös uudelle kaudelleen tuloksekkaan alun. Sunnuntaina hän tavoittelee kärkipaikkaa viestissä. Vuokatin jälkeen Joensuun kausi jatkuu viikon kuluttua Muonion Oloksella ja marraskuun viimeisenä viikonloppuna Kuusamossa, jossa hiihdetään maailmancupin kauden avauskilpailut.

Kainuun Hiihtoseuran Anni Alakoski hiihti toiseksi naisten finaalissa ja Pargas IF:n Anni Lindroos kolmanneksi. Alakoski hävisi Joensuulle 1,19 sekunnilla ja Lindroos 2,21 sekunnilla. Kärkikamppailuun ennakoitu Vuokatti Ski Team Kainuun Jasmin Kähärä kaatui finaalissa.