Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hurrikaani-Loimaa katkaisi Hurmoksen voittokulun

Hurrikaani-Loimaa ilahdutti sunnuntaina kotiyleisöään kaatamalla joensuulaisen Karelian Hurmoksen 3–1 lentopallon Mestaruusliigassa. Tappio oli Hurmokselle sen ensimmäinen, toki voittojakin oli vasta kaksi.

Latvialainen hakkuri Kristers Dardzans kokosi 32 pistettä, kun toiseksi tehokkain hurrikaani Nooa Marttila jäi yhdeksään pisteeseen. Hurrikaani menetti juuri ennen kauden alkua yleispelaaja Luka Marttilan Italian liigan Monzaan ja yleispelaaja Aleksi Muukkosen lauantaina loukkaantuneiden listalle.

Voitto oli Jussi Heinon valmentamalle Hurrikaanille kauden ensimmäinen.

– Hyvä fiilis tietysti, kun tuli voitto. Muukkosen tilanteesta en tiedä vielä, hän on kyllä käynyt jo lääkärissä tutkimuksissa, Heino sanoi.

Hakkuri Eetu Häyrinen oli 20 pisteellä vieraiden tehokkain. Hurrikaanin kenttäpuolustus toimi hyvin, sillä Hurmoksen hyökkäysten onnistumisprosentti oli vain 33.

Ducks avasi myös voittosaldonsa

Vantaan Ducks otti vieraissa Kyyjärvellä avausvoittonsa, kun kotijoukkue Kyky kaatui sunnuntaina 3–2.

Yleispelaaja Kalle Kattelus oli vieraiden sankari 28 pisteellä. Kauden toisen ottelunsa pelannut Aleksander Rastamo teki 22 pistettä. Paluun liigaan tehnyt keskipelaaja Henrik Porkka otti seitsemän torjuntapistettä ja kokosi 15 pistettä.

– Kauden avausvoitosta saa aina hyvän fiiliksen. Kalle ei ole varmaan koskaan tehnyt 28 pistettä eli siinä mielessä erinomainen peli. Kuten koko joukkueelta tässä painekattilassa, sanoi Ducksin valmentaja Juho Rajala.

Kyyjärven tehokkain oli paluun liigaan seitsemän muualla vietetyn kauden jälkeen tehnyt Aivars Petrusevics 22 pisteellä.

– Tunnelma oli läpi ottelun erinomainen. Yleisö nautti näkemästään, Rajala uskoo.