Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karhu Basket voitti kevään finaaliuusinnan uudessa hallissaan

Kauhajoen Karhu Basket aloitti miesten korisliigakauden kotipelien osalta voitokkaasti uudessa hallissaan, kun se kukisti viime kevään finaalivastustajansa Salon Vilppaan 82–73.

Vilpas hallitsi peliä pitkään eikä Karhu Basket johtanut kertaakaan toisella ja kolmannella jaksolla. Vilppaan korinteko alkoi kuitenkin hyytyä toisella puoliskolla ja Karhu Basket nousi hallitsemaan neljättä jaksoa.

– Meille tuli ensimmäisellä puoliskolla puolustuksessa paljon kommunikaatiovirheitä, mutta toisella puoliskolla vähemmän. Ratkaisevaa oli sekin, että vastustajalle tuli 16 pallonmenetystä ja meille vain seitsemän. Pelimme ei ollut voitosta huolimatta missään nimessä sellaista mitä haemme, huomautti Karhu Basketin valmentaja Janne Koskimies.

Cameron Jones nousi lähes 2 000 katsojan edessä voittajien tehomieheksi 20 pisteellä. Isaiah Crawley heitti Vilppaalle 15 pistettä.

Kouvoille jatkoaikavoitto Lahdessa

Lahti Basketball ja Kouvot kamppailivat jatkoajalle asti, jossa Kouvot nousi vierasvoittoon 92–89.

Lahti johti peliä pitkään parhaimmillaan 13 pisteellä, mutta Kouvot hivuttautui loppua kohden voittotaistoon. Neljäs jakso päättyi ajanoton sekoamiseen, jonka kuntoon saamisen jälkeen lähdettiin jatkoajalle. Siinä Kouvot otti voiton, mutta Lahden Arttu Saarijärvi sinkaisi vielä epäonnistuneen tasoitusheiton summerin soidessa.

Deshon Taylor johdatti vierasvoittoa 31 pisteellä. Devon Thomas heitti Lahdelle 27 pistettä.

Pyrintö aloitti tappiolla

Tampereen Pyrintö aloitti kauden kotitappiolla, kun Lapuan Kobrat voitti alkukauden toisenkin pelinsä lukemin nyt 90–76.

Pyrintö johti ensimmäistä puolikasta pitkään, mutta Kobrat pääsi puoliajalle viiden pisteen edulla. Toinen puolisko sujuikin jo Kobrien hallinnassa.

Kaelin Jackson pussitti Kobrille 28 pistettä. Daytone Jennings oli Pyrinnön tehokkain 23 pisteellä.