Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Timo Nurmoksen ravureille kaksoisvoitto Trav-Oaksissa

Timo Nurmoksen Bonneville W.I. ja Aurelia Express ottivat kaksoisvoiton lauantaina Svenskt Trav-Oaksissa Solvallassa Ruotsissa.

Ulf Ohlsson ajoi Bonneville W.I:n johtavan rinnalle kierros ennen maalia. Tallikaveri Aurelia Express näytti voittajalta, mutta Bonneville pinnisti vahvasti ja ehti ykköseksi. Aurelia Express oli varma kakkonen. Nurmoksen valmennettavat tienasivat 4,2 miljoonaa kruunua. Beat It laukkasi ja juoksi porukan hännillä. Joy Sisu eteni kuudenneksi.

– Tosi hyvältä tuntuu, kun tulee kaksoisvoitto. Bonneville on kehittynyt todella paljon. Aurelia oli myös tosi hyvä ja lähellä voittoa. Kaiken pitää olla topissa, jotta pystyy voittamaan tällaisen lähdön, Nurmos sanoi.

Kriteriumissa Örjan Kihlström kierrätti Xanthis Harveyn johtohevosen rinnalle puolimatkassa. Xanthis Harvey oli vahvin maalisuoralla. Bengan kiri kakkoseksi ja Ante la Roque kesti kolmanneksi. Daniel Redénin talli otti kolmoisvoiton ja palkintorahoja 7 miljoonaa kruunua.

Mika Haapakankaan talliin meni kaksi arvokasta kakkostilaa. Special Major seurasi pronssifinaalissa hienosti toiseksi ja sai 125 000 kruunua. Klass I -finaalissa. Special Topmodel nappasi 110 000 kruunun kakkossijan.

Team Melkko & Sorosen valmentama High On Pepper vei 300 000 kruunun voiton Walter Lundbergs Memorialissa. Jorma Kontion ajama High On Pepper ravasi uuden 4-vuotiaiden Ruotsin ennätyksen 13,6/3140m.

UET Grand Prix -karsinnassa Lara Boko laukkasi heti alussa ja menetti mahdollisuutensa. EL Jetpack ei pystynyt takaa nousemaan kärkitaistoon.