Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Castren golfasi kärjen tuntumaan Ottawassa – "Tuntuu, että tulos olisi voinut olla niin paljon parempikin"

Matilda Castren nousi golfin LPGA-kiertueen kilpailun avauspäivänä 16:nneksi Kanadan Ottawassa, mutta omaa peliään suomalainen luonnehti "melko keskinkertaiseksi". Tuloksen 67 (–4) pelannut Castren teki Ottawassa viisi birdieä ja yhden bogin.

– Tuntuu, että tulos olisi voinut olla niin paljon parempikin tänään. Putit menivät koko ajan ihan reiän vierestä. Vauhdit olivat tänään kohdallaan. Minulla kierähti neljä birdieputtia reiästä ulos, Castren harmitteli tiedotteessa.

Kisan kärkipaikan otti tyylikkäästi Etelä-Afrikan Paula Reto, joka teki uuden kenttäennätyksen 62 lyönnillä. Avauspäivänä nähtiin myös hole-in-one, jonka tehtaili Yhdysvaltain Emma Talley.

Castren jatkaa kilpailua perjantaina aamupäivän ryhmässä, mikä on suomalaisen mieleen.

– Täällä on satanut ja kenttä on melko pehmeä. Griineillä oli paljon alastulojälkiä ja kengänjälkiä, jonka takia pallo pomppi aika paljon. Toivottavasti aamulla pääsisi vähän tuoreemmille griineille, Castren totesi.

Kisan toinen suomalainen Sanna Nuutinen teki tuloksen 72 ja on sijalla 105.