Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

LP Kangasala haki naisten lentopallofinaaleissa yllätysvoiton Kuusamosta

Arttu Keränen sai yhdessä yössä ladattua Kuusamossa majoittuneen LP Kangasalan naisten lentopallojoukkueen täyteen taistelutahtoa. Lopulta vierasjoukkue kukisti keskiviikkona ennakkosuosikkina viidenteen loppuotteluun lähteneen Kuusamon Pallo-Karhut 3–1.

PaKa johtaa edelleen finaaleja voitoin 3–2. Seuraavan kerran mestaruus on Kuusamolle katkolla perjantaina Kangasalan kotisalissa.

Ronja Heikkiniemi oli tiistain ottelun tavoin vieraiden tehokkain 21 pisteellä, mutta eniten tasoaan nosti hakkuri Gabriela Da Silva. Hän teki 20 pistettä. Neljännen erän sankari Emmi Riikilä teki 17 pistettä.

Adeja Lambert oli 20 pisteellä Kuusamon tehokkain. Ottelun erikoisuuksiin kuului toinen erä, sen LP Kangasala voitti tyrmäävin lukemin 25–6.

LP Kangasala voitti viidennen loppuottelun torjuntapisteet murskaavasti 12–4. Hyökkäysvirheitä se teki 12, kun Pallo-Karhujen vastaava luku oli 26.