Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mestarisuosikki Kuusamo eteni helposti naisten lentopalloliigan loppuotteluihin

Kuusamo kukisti sunnuntaina Hämeenlinnan Lentopallokerhon 3–0 lentopallon naisten Mestaruusliigan välierissä ja eteni voitoin 3–0 loppuotteluihin. Toinen välieräsarja on puolustavalle mestarille Salon LP Viestille katkolla maanantaina Kangasalan kotisalissa.

Kuusamolaisista Julie Langweiler teki 15, Carlyle Nusbaum 12, Linda Andersson 11 ja Adeja Lambert 10 pistettä. Hämeenlinnan joukkueesta ainoastaan Natasa Sevarika pääsi kaksinumeroiseen saldoon 16 pisteellä.

Kuusamo voitti torjuntapisteet 13–4 ja ässät 5–2. Se teki yhdeksän hyökkäysvirhettä, kun Hämeenlinnan vastaava luku oli 22.

Kuusamon suomalaispelaajista libero Sanna Häkkisellä on kaksi pronssia: HPK:ssa 2014 ja Oriveden Ponnistuksessa 2017. Nyt mitalin väri kirkastuu 14. liigakaudella.

Kuusamo voitti jo tammikuussa Suomen cupin ja oli runkosarjassa paras. Sitä voi pitää suurimpana mestarisuosikkina. Viime kaudella Kuusamo sai hopeaa.