Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seagulls selvitti päätösjakson huonon vaiheen ja nujersi Korisliigan jatkosarjassa Vilppaan

Helsinki Seagulls haki miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa toisen peräkkäisen vierasvoiton, kun se kukisti mestaruutta puolustavan Vilppaan Salossa 87–80.

Tulos merkitsi Vilppaalle sitä, ettei se nouse jatkosarjassa kolmatta sijaa korkeammalle. Myös Seagulls voi kivuta parhaimmillaan kolmanneksi keskiviikon viimeisellä pelikierroksella.

Seagulls johti toisen neljänneksen puolivälistä neljännen jakson puoliväliin, jolloin Vilpas käväisi edellä. Peli ratkesi kun Seagulls vei seuraavat minuutit 8–0.

– Meille tuli neljännellä jaksolla huonompi vaihe, mutta pystyimme hienosti kääntämään tuonkin tilanteen, kun aloimme keskittyä omaan toteutukseemme. Koko joukkue kunnostautui tänään upeasti, kehui Seagullsin valmentaja Jussi Laakso.

Joe Lawson pussitti Seagullsille 25 pistettä ja Lassi Nikkarinen sekä Zaccheus Darko-Kelly molemmat 16. Heikosti kotikoreihin kaukaa osuneesta Vilppaasta Marcus Lovett teki 15 ja Brian Fobbs 13 pistettä.

BC Nokia ja Kataja kiinni pudotuspelipaikoissa

Alemmassa jatkosarjassa BC Nokia vahvisti pudotuspelipaikkaansa haettuaan Lapulta Kobrista voiton 82–78. Kobrat johti vielä viimeisen neljänneksen alussa 11 pisteellä ja viimeisellä minuutillakin, mutta BC Nokia teki ratkaisevat viisi viimeistä pistettä.

Kahron Ross heitti voittajille 21 pistettä ja Antero Lehto 17.

Joensuun Kataja valtasi alemman jatkosarjan toisen pudotuspelipaikan, kun se voitti kotipelissään Bisons Loimaan 73–63.

Bisons olisi voitolla varmistanut sarjapaikkansa ja se veikin peliä kolmannen jakson alkuun, jonka jälkeen Kataja piti johtoa loppuun asti.

Tomi Lommi nousi Katajan tehomieheksi 17 pisteellä. Nicholas Griffin teki 14 pistettä. Bisonsista Cortez Edwards päätyi 18:aan ja Zach Thomas 16 pisteeseen.