Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hurrikaani-Loimaa jatkoi voittoputkeaan

Jussi Heinon valmentama Hurrikaani-Loimaa otti perjantaina jo kuudennen peräkkäisen voittonsa lentopallon miesten Mestaruusliigassa, kun joukkue aiheutti VaLePalle sen ensimmäisen kotitappion tällä kaudella lukemin 3–1.

Suurin ero oli hakkuripelissä. Antti Ropponen teki Hurrikaanille 26 pistettä 58 prosentin tehoilla, kun VaLePan Alberto Cavasin teki 16 pistettä 43 prosentin tehoilla.

Toki VaLePan tehokkaimmat olivat tuttuun tyyliin yleispelaajat, Sakari Mäkinen teki 20 ja Jiri Hänninen 19 pistettä.

– Pelasimme huonosti. Osin se johtui väsymyksestä, osin siitä, ettei pelattu niin kuin oli sovittu, manaili VaLePan valmentaja Janne Kangaskokko.

Akaa-Volleylle vierasvoitto

Urpo Sivula teki 25 ja Joni Mikkonen 23 pistettä, kun Akaa-Volley kukisti vieraissa Oulun Ettan 3–1.

– Meillä oli erinomainen vastaanotto, mutta hyökkäystehot jäivät hieman alhaisiksi. Voittoerien loppuhetkillä olimme riittävän teräviä, sanoi Akaa-Volleyn valmentaja Olli Kunnari.

Kolmannen peräkkäisen voiton ottaneen Akaa-Volleyn hyvien vastaanottojen prosentti oli peräti 74, vastaanottovirheitä tuli vain kaksi. Janne Marttila teki Ettalle 29 pistettä. Eetu Pennasen saldo oli 14 pistettä.

Loimulle pisteet Joensuusta

Raision Loimu otti tärkeän voiton taistelussa kuudennesta sijasta, kun joukkue kaatoi Joensuussa paikallisen Hurmoksen 3–2.

Ali Fazli teki 20 pistettä ja palasi pistepörssin kärkeen. Yleispelaajista Väinö Rahko teki 18 ja Kristaps Smits 15 pistettä.

Loimun puolustuspeli oli paljon parempaa. Vaikka Loimu teki enemmän hyökkäysvirheitä kuin Hurmos, tehoprosenteissa se oli parempi luvuin 51–39.

Hurmos on hävinnyt kaikki kahdeksan viisieräistä otteluaan.