Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo liikuttui kauniista seremoniasta

Ilves hävisi viimeisen liigaottelunsa perinteikkäässä Hakametsän jäähallissa TPS:lle 2–5, mutta isossa kuvassa joukkue oli voittaja jokaisen hallissa olleen mielestä.

– Tällaiset tapahtumat ovat mahtavia ja oli hienoa olla mukana, tiivisti TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas.

Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo palkittiin yhtenä neljästä uudesta seuralegendasta ennen ottelua, muut olivat Jyrki Lumme, Matti Kaario ja Marika Lehtimäki.

– Se oli hieno hetki, mutta sellaisia oli tänään todella paljon. Ottelun jälkeiset seremoniat menivät tunteisiin minulla ja varmasti kaikilla tässä hallissa, Jalo sanoi.

Jalon ja Ilveksen uraan Hakametsässä mahtui paljon hienoja hetkiä. Huonojakin muistoja oli, yksi sellainen tuli helposti Jalolle mieleen.

– Olisi ollut todella mahtavaa päästä kerran juhlimaan mestaruutta tässä hallissa. Mutta kaikkea ei voi saada. Juhlat olivat tänäänkin sellaiset kuin perhe olisi juhlinut, Jalo sanoi.

Hakametsän hallissa on juhlittu 10 kertaa liigamestaruutta. Tappara on juhlinut viisi kertaa, TPS kolme ja Kärpät kaksi kertaa.

Vain kerran mestaruus ratkaistiin jatkoerässä Tampereella. Vuonna 2001 Kalle Sahlstedt teki nykyisin TPS:n huoltajana toimivan Ville Vahalahden syötöstä mestaruusmaalin ajassa 63.13.