Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karelian Hurmos nousi vaikeasta tilanteesta ja kaatoi TuTo Volleyn

Joensuulainen Karelian Hurmos oli etenkin toisessa erässä vaikeuksissa nousijajoukkue TuTo Volleyta vastaan lentopallon miesten Mestaruusliigassa perjantaina, mutta nousi ja voitti lopulta 3–0.

Hurmos voitti avauserän selvästi, mutta TuTo johti toista erää 11–6 ja 13–9. Lopussa joukkue ratkaisi vasta kuudennessa eräpallossa 29–27-erävoiton itselleen. Kolmas erä oli jälleen selvemmin Hurmoksen hallintaa.

Jere Heiskanen oli Hurmoksen tehokkain 19 pisteellä. Hän syötti neljä ässää, joista kaksi toisen erän kriittisillä hetkillä. Hakkuri Eetu Häyrinen tuki 15 pisteellä. Kokenut keskipelaaja Karri Kutinlahti oli vieraiden tehokkain iskien kymmenestä passista kahdeksan pistettä ja päätyen kymmeneen pisteeseen.

– Avauserässä pelasimme omilla vahvuuksillamme ja saimme TuTon vahvuudet pois. Toisessa erässä he paransivat syöttöpeliään selvästi. Aikalisän jälkeen löysimme uudelleen omaan peliimme ne aseet, mitkä toimivat, sanoi Hurmoksen valmentaja Matti Alatalo.

Voitto oli Hurmokselle toinen peräkkäin ja neljäs viidessä viime ottelussa. TuTo oli voittanut edellisen vierasottelunsa Oulussa 24. lokakuuta.