Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Inter jatkaa espanjalaiskomennossa – Miguel Grau turkulaisseuran uusi päävalmentaja

Miesten jalkapalloliigassa pelaava Inter on tehnyt kaksivuotisen päävalmentajasopimuksen espanjalaisen Miguel Graun, 37, kanssa. Sopimuksessa on optio lisävuodesta.

– Käänsimme kivet ja kannot ja pohdimme valintaa monelta kantilta. Loppuvaiheessa meillä oli monta hyvää ehdokasta, joista saimme tänne juuri haluamamme henkilön, urheilutoimenjohtaja Jani Meriläinen sanoi Interin kotisivuilla .

Graulla on valmennuskokemusta kotimaansa Valencian, Levanten ja Almerian organisaatioista. Lisäksi Grau on työskennellyt kyproslaisen Pafosin apuvalmentajana. Varsinaisten valmennustehtävien ohella Grau on toiminut valmentajakouluttajana Espanjassa.

Liigassa tänä vuonna neljänneksi sijoittunutta Interiä valmensi vuodesta 2019 espanjalainen Jose Riveiro, joka ilmoitti syyskuussa jättävänsä pestinsä tämän kauden jälkeen. MTV uutisoi Graun tulosta turkulaisseuran peräsimeen jo aiemmin, ja Inter vahvisti asian lauantaina.