Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Elias Mastokangas päätti pitkän kuivan kautensa ja sysäsi AC Oulun kohti karsintaa – "Kyllä on ollut pieni mirri kaulassa"

Vahvavireinen IFK Mariehamn haki AC Oulusta huipputärkeän 2–1-vierasvoiton miesten jalkapalloliigan säilymistaistelussa.

Voiton myötä IFK Mariehamn sysäsi oululaiset tukevasti karsijan paikalle. Eroa joukkueiden välillä on kahdeksan pistettä, kun kolme kierrosta on vielä pelaamatta.

Sateessa pelatun pelin 0–1-maalin iski pitkän kuivan kautensa päättänyt Elias Mastokangas, joka nousi puskuun paitsion rajamailta.

– Pelaajana juoksen pelipaikoille ja teen maalin. Ei siinä katsota, että onko se paitsio, vaan sen jälkeen katsotaan, nousiko lippu vai ei. Ei noussut, 20-vuotias ratkaisija hehkui.

Maali oli Mastokankaalle vasta kauden toinen. Ensimmäinen syntyi rangaistuspotkusta kauden avauspelissä toukokuun alussa.

– Kyllä on ollut pieni mirri kaulassa. Nyt sai vähän happea ja toivottavasti lähtee maalihanat kunnolla auki, Mastokangas viittasi kolmeen jäljellä olevaan peliin.