Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

FC Lahden tehottomuudelle ei näy loppua – Kari Arkivuo tuomitsi omien fanien käytöksen

Miesten jalkapalloliigan yläloppusarjan paikkaa kiivaasti havitteleva FC Lahti ei pystynyt palkitsemaan kotiyleisöään seuran 25-vuotisjuhlaottelussa AC Oulua vastaan.

Joukkueet nuhjasivat 0–0-tasapelin. Se ei palvellut kumpaakaan joukkuetta. FC Lahti on nyt pelannut kuusi kamppailua ilman voittoa. Viiden viime ottelun saldo on kaksi pistettä ja yksi tehty maali.

– Tulos ei tyydytä pätkääkään. Seuraavassa pelissä meidän on pakko voittaa KTP, lahtelaisten kapteeni Kari Arkivuo sanoi.

Urallaan paljon nähnyt Arkivuo tuomitsi jyrkästi lahtelaisfanien käytöksen edellisessä kamppailussa Tampereella Ilvestä vastaan. Siellä tapahtuneen pahoinpitelyn seurauksena FC Lahti sulki kotistadioninsa kannattajakatsomon.

– Kyllähän etenkin toisella puoliajalla fanien ääni kuului. Ja se on se, mitä me kaipaamme. Tärkein juttu on kannustaa omia. Tappelut on pystyttävä poistamaan, koska semmoisessa ei ole mitään järkeä. Se on täysin tuomittavaa, Arkivuo korosti.

AC Oululle pistekin oli tärkeä. Oululaisilla on vielä täysi työ, jotta se pystyy välttämään karsijan paikan.

– Taistelimme hyvin, ja ehkä piste oli nyt maksimi. Vieraspelit ovat olleet meille vaikeita, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola sanoi.