Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

SJK päihitti Hongan runsasmaalisessa väännössä

SJK kaatoi kotonaan Hongan 3–2 (0–1) ja nousi miesten jalkapalloliigassa neljänneksi.

Seinäjokelaisryhmällä on nyt kasassa 27 sarjapistettä, jonka myötä joukkue nousi Interin ohi ja kolmantena olevan FC Lahden kanssa tasapisteisiin.

SJK iski vieraansa maanrakoon toisen jakson alussa tekemällä kolme maalia reiluun varttiin. 1–1-tasoituksesta vastasi taiteilijanimeä Tuco käyttävä Ariel Ngueukam 47. minuutilla, ja vain seitsemän minuuttia myöhemmin Jake Jervis latoi johto-osuman. Denis Oliinykin 3–1-maali syntyi kahdeksan minuuttia edellisestä ja jäi voittomaaliksi.

– Avausjaksolla pelimme oli ympäripyöreätä, mutta korjasimme toiselle jaksolle muutamia asioita, ja tulimme kentälle päättäväisinä. Muutimme avaamista dynaamisemmaksi, että saimme pelin ylös, SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara avasi tehojakson syitä.

Hongan ensimmäisen viimeisteli avausjaksolla Luis Henrique, joka siirtyi juuri HJK:sta espoolaisjoukkueeseen ja debytoi Seinäjoella. Rui Modesto vastasi 3–2-kavennuksesta 80. minuutilla.

– SJK painoi meidät ahtaalle ja teki kolme maalia. Tiesimme, että he ovat vaarallisia erikoistilanteissa, mutta silti he onnistuivat tekemään kaksi osumaa erikoistilanteista, Hongan pääluotsi Vesa Vasara harmitteli.