Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Ruotsilla koronaongelmia EM-turnauksen alla – kaksi positiivista näytettä

Ruotsin jalkapallomaajoukkue sai tiistaina huonoja uutisia, kun joukkueen tähtipelaajiin lukeutuvan Dejan Kulusevskin todettiin antaneen positiivisen näytteen koronavirustestissä. Synkkää päivää pahensi myöhempi tieto Mattias Svanbergin positiivisesta testistä.

Italialaisseura Juventuksessa pelaava Kulusevski sai tartunnan ennen kuin Ruotsin EM-joukkue siirtyi "lopputurnauskuplaan" viime viikon puolivälissä. Ruotsin maajoukkuelääkäri Anders Valentin totesi ensin optimistisesti, että "on hyvä mahdollisuus, ettei Kulusevski ole tartuttanut muita", mutta sitten paljastui Svanbergin positiivinen testitulos.

Kulusevski on kotikaranteenissa ainakin seitsemän päivää, eikä hän pelaa Ruotsin EM-avauksessa Espanjaa vastaan maanantaina. Svanberg on eristyksissä ja lääkäri Valentinin mukaan hänen testiään analysoidaan vielä uudelleen.

Ruotsi kohtaa toisessa EM-ottelussaan Slovakian 18. kesäkuuta ja lohkopelit päättyvät otteluun Puolaa vastaan 23. kesäkuuta.