Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Riskin veljekset laukoivat HJK:n voittoon FC Lahdesta

HJK kiilasi miesten jalkapalloliigan kärkeen ohi Interin, kun se löi maanantaina kentällään FC Lahden 2–0.

Vieraiden maalivahti Antonio Reguero varjeli nollaa venymällä pelastuksiin runsaan tunnin. Sitten Klubin Filip Valencic järjesti Riku Riskin viimeistelemään avausmaalin. Ottelun lopussa Roope Riski laukoi 2–0-osuman.

– Tyypillinen meidän pelimme. Piti pysyä pitkään kärsivällisenä ja luottaa, että saamme sen maalin, Riku Riski kiteytti.

Lahtelaiset aloittivat hyvin, ja taisto velloi tasaisena puoli tuntia. FC Lahti venyi HJK:n kanssa Suomen cupissa tasapeliin. Harjoitusottelussa mustapaidat voittivat Klubin huhtikuussa 2–1.

Maanantaina ennen taukovihellystä alkoi hahmottua, että helsinkiläiset ovat rakentamassa kauden ensimmäistä voittoaan FC Lahdesta.

Pelin 52. ja 53. minuutilla Reguero sai kurottautua sankaritekoihin, kun isännistä viimeistelyä hakivat peräkkäisillä laukauksillaan Casper Terho, Lucas Lingman ja Valencic.

Riku Riskille maalitilin avaaminen liigakauden neljännessä ottelussa on tärkeää.

– Henkilökohtaisella tasolla ei mikään paras mahdollinen alkukausi. Mutta nyt alkaa näyttää paremmalta. Hyvä peli, niin itseluottamusta kertyy siitä, Riku Riski kuvasi.