Kapteeni-Peltola Tapparan koronakohuista: "Onhan se nyt erikoista"

Mediamyrskyn keskellä viime päivät viettänyt Tappara jatkoi konttaamista myös kaukalossa, kun HPK haki keskiviikkona Hakametsästä 4–3-voiton voittomaalikilpailun jälkeen.

Tshekkivahti Dominik Hrachovinan somepäivitys koronavirusrajoituksia vastustavasta mielenosoituksesta ja kahden koronaan sairastuneen Tappara-juniorin harjoittelun salliminen jäähallissa ovat kuohuttaneet tunteita.

– Onhan se nyt erikoista. Tietysti ensimmäinen lähtökohta on ihmisten terveys, ja sen pitää olla kaiken alkupiste tässä hetkessä, uransa 600. runkosarjaottelun pelannut Tappara-kapteeni Jukka Peltola totesi viime päivien tapahtumista.

– Ollaan joukkueen sisällä asioista tietoisia ja käyty niitä läpi, mutta fakta on se, että ei me pelaajistossa kauheasti pystytä niihin vaikuttamaan.

Peltolalla oli mahdollisuus iskeä juhlaottelussaan myös uransa 100. runkosarjamaali, mutta rannekuti kilahti toisessa erässä tolppaan.

– Se jäi kyllä kaivelemaan, ajattelin että olisi hieno paikka ollut tänään kihauttaa, Peltola myönsi.

Uran 600. liigaottelu ei muutoin aiheuttanut erityisiä tuntemuksia.

– Ei se sinänsä kauhean ihmeelliseltä tuntunut. En minä ajatellut tähän vielä lopettaa. Toki arvostan, että siihen mahtuu useampi kausi ja paljon työtä. Ehkä arvostan juuri enemmän sitä aikaa ja matkaa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat