Päävalmentaja Donovan: Markkasen paluu kentille ennen All star -peliä hyvin epätodennäköistä

Markkanen loukkasi olkapäänsä 5. helmikuuta ja on ollut sen jälkeen sivussa yhdeksästä pelistä. AFP / LEHTIKUVA

STT

Lauri Markkasen paluu NBA-koripallokentille ennen 5.–10. maaliskuuta pidettävää tähdistöpelitaukoa näyttää hyvin epätodennäköiseltä, Chicago Bullsin päävalmentaja Billy Donovan sanoi ennen keskiviikon ottelua, jossa Bulls nujersi Minnesotan jatkoajan jälkeen 133–126.

– Hän on edistynyt, mutta ei ole tehnyt mitään kontakteja sisältävää. Hän ei ole tehnyt tähän mennessä mitään, mikä osoittaisi, että hän palaisi seuraavan viikon aikana. Voiko se tapahtua? Totta kai. Uskonko että niin todennäköisesti käy? Todennäköisesti en, Donovan sanoi Bullsin Twitter-tilillä julkaistussa haastattelussa.

Markkanen loukkasi olkapäänsä 5. helmikuuta ja on ollut sen jälkeen sivussa yhdeksästä pelistä. Bulls on voittanut näistä peleistä kuusi.

– Suurin haaste Laurilla on se, että jos hän loukkaantuu uudelleen pian paluunsa jälkeen, hän joutuu melkein takaisin lähtöruutuun. Hän tekee töitä huoltohenkilöistömme kanssa ja tekee sen mitä pystyy pysyäkseen kunnossa, Donovan sanoi.

Jos Markkanen on sivussa tähdistöpelitauon yli, hän on ollut tällä kaudella poissa kokoonpanosta 21 kertaa 35 ottelun aikana. Alkukaudesta hän oli sivussa korona-altistuksen takia.

Kommentoi