HPK:lle kauden avausvoitto Ässistä

HPK saalisti kauden avausvoiton Ässistä joukkueiden kolmannessa liigakohtaamisessa. Juha Tamminen / LEHTIKUVA

Pasi Honkanen / STT

HPK saalisti kauden avausvoiton Ässistä joukkueiden kolmannessa liigakohtaamisessa. HPK hankki täyden potin 4–1-voitolla. Samalla katkesi Ässien kolmen peräkkäisen voiton putki.

HPK:n maalivahti Eetu Laurikainen oli taas kerran mies paikallaan ja nappasi 32 torjuntaa.

– Laurikainen oli viimeisenä lukkona hyvä. Olen tosi tyytyväinen päätöserään, jossa saimme Ässät kulmiin. Toinen erä oli sähläämistä puolin ja toisin. Siinä olisi voinut käydä miten vaan, sanoi HPK:n valmentaja Matti Tiilikainen.

Juuso Ikonen (2+0) oli Kerhon tehomies, sillä Ikonen aloitti ja lopetti kotijoukkueen maalitehtailun. Kapteeni Markus Nenonen teki ylivoimalla upealla kudilla voittomaalin jo toisen erän alussa.

– Huippulaukauksella pääsimme 2–1-johtoon, Tiilikainen painotti.

HPK:n Miska Ronkainen, 21, teki uran ensimmäisen liigamaalin. Hän on ollut kuukauden verran Kerhon koostumuksessa ja on pelannut nyt yhteensä 12 liigapeliä. Osuman syöttänyt sentteri Mikko Lahtela avasi kauden pistesaldonsa.

– Saimme hyvän startin meidän peliin, ja pelasimme hyvän ensimmäisen erän. Emme olleet valmiita maksamaan hintaa kamppailutilanteissa. Loimme hyvän määrän maalipaikkoja, Ari-Pekka Seliniä Ässien valmentajana tuurannut Pasi Arvonen sanoi.

Kommentoi