LL-89:n ringeten SM-jatkosarjan kotiottelut striimataan Iisalmen Sanomien verkkosivuille – seuraava ottelu jo tulevana lauantaina

Lapinlahden Luistimen pelaajien tuuletuksia maalin jälkeen on mahdollista nähdä livenä Iisalmen Sanomien verkossa, kun lehti näyttää joukkueen SM-jatkosarjan kotipelit. Arto Myöhänen
Arto Myöhänen

Arto Myöhänen

Lapinlahden Luistin-89 taistelee ringeten pääsarjassa mitalista tälläkin kaudella. Joukkue on tällä hetkellä SM-jatkosarjassa kolmantena, kun sarjasta on pelattu kierrosta.

Iisalmen Sanomat näyttää lapinlahtelaisseuran kaikki kolme jäljellä olevaa kotiottelua suorana lähetyksenä lehden verkkosivuilla. Jo viime sunnuntain kotipeli oli mahdollista katsoa IS:n verkkosivuilta, ja sama palvelu on luvassa myös jatkosarjan lopuista kotipeleistä.

Seuraava livelähetys tulee Lapinlahden jäähallista lauantaina 6. helmikuuta alkaen kello 15. LL-89 kohtaa tuolloin kotihallissaan Lahden, joka on sarjassa viidentenä.

Otteluihin ei pääse koronarajoitusten takia yleisö paikan päälle, mutta nyt on mainio mahdollisuus katsella LL-89:n kotiotteluita omalta kotisohvalta.

Muut livelähetykset ovat lauantaina 27. helmikuuta alkaen kello 14. Tuolloin LL:n vastustajaksi luistelee sarjaa tällä hetkellä johtava Kiekko-Espoo.

Lapinlahtelaisten jatkosarjan viimeinen kotiottelu pelataan jo seuraavana päivänä eli sunnuntaina 28. helmikuuta. Livelähetys ottelusta LL-89–RNK Flyers alkaa kello 14.

Linkki lähetykseen tulee ennen pelin alkua etusivulle.

Iisalmen Sanomien livelähetykset ovat tilaajille, joilla on käytössä tilaukseen kuuluva VerkkoPlus-palvelu.

Livelähetyksiä pääsee seuraamaan lehden nettisivulle sisään kirjautumalla.

Tilauksen voi tehdä verkkolehden jokaisesta jutusta.

Otteluiden lähettämisestä vastaa iisalmelainen Mediatoimisto Oikea Käsi.

Kommentoi