Tappara jyräsi JYPin – ”Ei siihen mitään tekosyitä lähdetä keksimään”

JYPin syöksykierre jääkiekkoliigassa jatkui tiistaina Tapparan vieraana Hakametsässä. Isännät karkasivat kahden maalin karkumatkalle reiluun kahteen minuuttiin, ja ehtivät siinä ajassa hukata rankkarinkin.

– Ei oltu joukkueena valmistauduttu peliin, pelin vaatimalla tasolla. Ei rehellisesti sanottuna pystytty vastaamaan Tapparan pelitempoon, JYPin valmentaja ja urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kertoi 1–6 (0–3, 1–1, 0–2) -selkäsaunan jälkeen.

Tappio oli jyväskyläläisille jo kymmenes yhteentoista otteluun.

– Liian monta peliä on hävitty ekoihin kymppeihin. Ei siihen mitään tekosyitä lähdetä keksimään, muutetaan vähän lähestymistapaa otteluihin.

Tappara-pakki Santtu Kinnunen iski toisessa erässä Tappara-uransa avausmaalin, ja ensimmäisen liigamaalinsa liki kahteen vuoteen.

– Sitä maalia oli pitkään odotettu. Välillä on mennyt tuonne kuppiinkin, kun ei ole mennyt millään. Tuuletuksestakin varmasti näki, että pieni peikko siellä harteilla oli, Kinnunen naurahti.

Kristian Kuusela (0+3) kirjautti itselleen jo uran 400. syöttöpisteen runkosarjassa ja nousi pisteen päähän SM-liigan runkosarjan kaikkien aikojen pistepörssin viidentenä olevasta Esa Keskisestä pistein 257+400. Jari Lindroos on viiden pisteen päässä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat