Kärpät ilmoitti kolmannesta koronatartunnasta – Liiga vahvisti oululaisjoukkueelle uusia kotiottelupäiviä

STT

Oulun Kärpät ilmoitti tiistaina, että seurassa tehdyissä lisätesteissä on paljastunut kolmas koronavirustartunta. Seuran mukaan tapaus ei vaikuta muun joukkueen toimintaan.

Kärpillä oli tiistain ohjelmassa yhteisharjoitus. Keskiviikkona joukkueella on liigaottelu Lahden Pelicansia vastaan kotihallissa.

Kärpät kertoi lokakuun puolivälin jälkeen kahdesta koronatartunnasta. Sen jälkeen joukkueessa on tehty lisätestejä, joista löytyi kolmas positiivinen tulos.

– Kärpät on toiminut koko poikkeusolojen ajan viranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Ensimmäisen tartunnan ilmettyä joukkueessa yhteydenpito viranomaisten ja lääkärien kanssa tiivistyi entisestään, jotta mahdolliset tartunnat ja tartuntaketjut saatiin jäljitettyä, seura ilmoitti tiedotteessaan.

Liiga vahvisti Kärpille tiistaina koronan takia muuttuneita Kärppien uusia kotiottelupäiviä. Lauantaille 17. lokakuuta merkitty Kärpät–TPS pelataan 16. helmikuuta 2021, tiistaille 20. lokakuuta merkitty Kärpät–HPK pelataan 4. marraskuuta 2020, lauantaille 24. lokakuuta merkitty Kärpät–KalPa pelataan 19. joulukuuta 2020 ja tiistaille 5. tammikuuta 2021 merkitty Kärpät–SaiPa pelataan 6. marraskuuta 2020.

Kommentoi