Salibandyä: FBI:n lauantain kotipeli näkyy IS:n verkkosivuilla – ottelu on vapaasti katsottavissa

FBI:n miesten 2. divarijoukkueen kauden loput kotipelit streamataan livelähetyksinä Iisalmen Sanomien verkkosivuilla. Teemu Hassinen

Arto Myöhänen

Iisalmen Sanomat näyttää salibandyn 2. divarissa pelaavan FBI Iisalmen kaikki loput kotiottelut verkkosivuillaan. FBI:n miehillä on jäljellä vielä viisi kotiottelua, joista seuraava on jo tulevana lauantaina kello 14.

Lauantain ottelu näytetään verkossa ns. avoimella puolella, joten ainakaan toistaiseksi ei tarvitse olla VerkkoPlus -tilaaja nähdäkseen ottelun.

– Verkkokävijät pääsevät näin tutustumaan lajiin kuin livelähetykseenkin. Näytämme IPK:n vieraspelejä kerran kuussa, ja salibandy on uusi aluevaltaus, toteaa päätoimittaja Kari Angeria.

Hän kertoo IS:n verkkosivuilla olevan tällä hetkellä noin 30 000 eri kävijää viikossa.

– Jos paikallisilla seuroilla on halua livelähetyksiin, niin keskustelemme mielellämme yhteistyöstä. Ajatuksenamme on, että voisimme olla paikallisten seurojen kokoava voima, jatkaa Angeria.

FBI:n livelähetykset toteuttaa Mediatoimisto Oikea Käsi, jonka yrittäjä Tommi Korpihalla kertoo livestreamanneensa viime kesänä PK-37:n kotipelit ja kaksi vierasottelua.

– Urheilun livelähetyksiä on jo nykyään netissä paljon, mutta se on yhä kasvavaan päin. Tekniikka on kehittynyt todella paljon, ja minullakin kulkee repussa kaikki livelähetykseen tarvittavat työkalut, muistuttaa Korpihalla.

FBI:n edustusjoukkueen pelaajavalmentaja Esko Seppälä kiittää Iisalmen Sanomia, joka mahdollistaa joukkueen kotipelien livestreamit.

– Se on meille melkoinen kädenojennus. Olimme toki jo aikaisemmin miettineet peliemme livelähetysten tekemistä, mutta yhteistyökumppani puuttui, toteaa Seppälä.

Kotiottelut

FBI Iisalmi

30.11. FBI–LeBa-96 Akatemia

12.1. FBI–Josba Akatemia

26.1. FBI–Lehmo Balls-96

13.2. FBI–Pisaba

20.2. FBI–VehVe

Nämä ottelut streamataan Iisalmen Sanomien verkkosivuille.

Keskustelu