Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Kaupunki julkaisi pitkän listan Juhani Ahon koululla tehdyistä korjaustöistä

Iisalmen kaupunki on julkaissut pitkän listan korjaustöistä, joita Juhani Ahon koululla on tehty. Listalla luetellut korjaustyöt alkavat vuodesta 2009 ja jatkuvat viime vuoden loppuun saakka.

Kaupungin mukaan korjaussuunnitelmat pohjautuvat sisäilmatalo Kärki Oy:n tekemään sisäilmaselvitykseen ja erilaisiin mittauksiin.

Verkkosivuillaan kaupunki luettelee huonekohtaisesti kaikki korjaus- ja muutostyöt, joita Juhani Ahon koululla on tehty. Kattavaa sisäilmatutkimusta listan mukaan ei ole tehty. Sen sijaan kiinteistössä on tehty useita erilaisia kohdennettuja mittauksia.

Pitkä lista tehdyistä korjauksista on luettavissa Iisalmen kaupungin sivuilta ajankohtaisten tiedotteiden sivulta.

Iisalmen tekninen lautakunta käy kokouksessaan ensi keskiviikkona läpi tilannekatsausta Juhani Ahon koulun sisäilmaan liittyen.

Katsauksen mukaan koulun sisäilmatilannetta seurataan aktiivisesti. Tällä hetkellä menossa on henkilökunnalle suunnattu sisäilmakysely, jonka toteuttaa Labroc Oy.

Kyselyn tulokset käydään läpi ja analysoidaan seuraavassa moniammatillisen sisäilmatyöryhmän kokouksessa maaliskuussa.

Koulun yleisten tilojen tiivistyskorjauksia jatketaan suunnitelmien mukaan kesällä 2023. Korjausten onnistuminen varmennetaan laadunvarmistusmittauksilla yhteistyössä rakennusterveysasiantuntijan kanssa.

Päivitetty 27.1. kello 16: Lisätty tieto teknisen lautakunnan kokouksesta.

Savolaisopettajalle lätkäistiin suullinen huomautus mielipidekirjoituksesta – emeritusprofessori pitää toimenpidettä ylimitoitettuna

Savolaiskaupungin ainoan yläkoulun sisäilma herättää kysymyksiä – Kau­pun­gin mu­kaan ti­lan­ne on pa­ran­tu­nut, mutta osa op­pi­lais­ta oi­rei­lee